Dotace na elektromobily a na úspory energií

Energetické úspory v bytových domech

Chcete využít dotací na fotovoltaický systém a nevíte si rady? Zajistíme vám přípravu žádosti, poskytneme odborné poradenství v průběhu realizace projektu a mnoho dalšího.

 

Elektromobilita

Všemi elektromobilovými nadšenci očekávaná výzva se blíží! Na rozvoj čisté mobility je předběžně vyčleněno 940 mil. Kč.

Fotovoltaické systémy

Chcete využít dotací na fotovoltaický systém a nevíte si rady? Zajistíme vám přípravu žádosti, poskytneme odborné poradenství v průběhu realizace projektu a mnoho dalšího.

Úspory energie

Již v létě 2022 bude vyhlášena nová výzva na snížení energetické náročnosti podnikání. Nově bude možné realizovat projekty i pro podniky se sídlem na území hl. města Prahy a zapojit se budou moci i velké podniky.

Úspora vody v podnicích

Opatření vedoucí úspoře vody v podnicích. Výzva se zaměří na využití úsporných recyklačních výrobních i nevýrobních technologií v rámci hospodaření s vodou v podnicích.

Obnovitelné zdroje energie – větrné elektrárny

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo výzvu zaměřenou na plnění energeticko-klimatických cílů, efektivní a šetrné využívání OZE, zvyšování jejich podílu a tím pádem snížení spotřeby primárních energetických zdrojů.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Program na zmírnění ekonomických dopadů

Účelem dotačních programů je podpora žadatelů působících v oblasti sportu a tělovýchovy, kultury, volnočasových a prorodinných aktivit na území statutárního města Ostravy. Podpora je zaměřena na zmírnění dopadů rostoucích cen energií.

OPTAK – Udžitelné hospodaření s vodou – Výzva I. 

Výzva cílí na oblast udržitelného nakládání s vodou s cílem podpořit opatření na úspory vody a optimalizaci využívání vody v podnikatelské sféře jako součást zavádění principů oběhového hospodářství a adaptace hospodářství na změny klimatu.

Nová zelená úsporám – pro rodinné a bytové domy

Účelem projektu je získání dotace na různé aktivity pro rodinné a bytové domy. Nejčastější možností využití dotačního programu Nová zelená úsporám představují aktivity spojené s instalací fotovoltaických panelů, zateplení budov nebo změna způsobu vytápění.

 Úspory energie – nová výzva se blíží

Již v tomto čtvrtletí bude možné podávat žádosti do nové výzvy Úspory energie, která je zaměřená na podporu opatření přispívajících ke snížení energetické náročnosti. Výzva bude vhodná pro široké spektrum žadatelů napříč obory bez ohledu na jejich velikost. Podpořeny budou i velké podniky včetně podniků působících v oblasti cestovního ruchu.

DMI_9525

Vaše dotazy vám rád zodpoví Mgr. Martin Kovalský, MBA

Kontaktujte nás