Food Atelier

Showman, ale především vynikající kuchař – to je David Valíček, který při cestě za svým snem otevřít restauraci a kurzy vaření ve svém rodném regionu podrobil svoje schopnosti zkoušce v řadě světově uznávaných restauracích.

Inspiraci a kreativní vhled měl David to štěstí získat například v hotelu Burj al Arab v Dubaji, v restauraci Fig & Olive na Manhattanu, v KPMG u michelinského kuchaře Stacey Harrise nebo v londýnské Berners Tavern u šéfkuchaře Jasona Athertona.

Food Atelier je odrazem Davidova snu vařit pro malý počet hostů, plně se jim při tom věnovat, předat zkušenosti a ukázat chutě, které poznal na svých cestách. Zároveň doufá, že se ve Food Atelieru spojí špičkoví regionální kuchaři a budou inspirací pro kulinární nadšence a celou nastávající generaci mladých kuchařů.

www.foodatelier.cz